Täällä on muovinen terassipöytä ruokapöytänä, joten joka ruoalla on aina
ongelmana, että mihin laskee kuumat kattilat ja pannut ettei pöytä sula. Minäpä
sen keksin! Tein jämä puupaloista, mitä jäi katoksesta ja tiskipöydästä, kaksi
pannunalustaa. Oon niin ylpee itestäni, koska tein ne melkeen alusta loppuun
(Jesse vaan sirkkelöi palat mulle kun olin merkannu mistä pitää katkoa). Mutta
ihan itse PORALLA ruuvasin osat yhteen hioin kulmia ja maalasin ne. Tuli aika
tyylikkäät.
Sit tehtiin eilen tosi hyvää ja
helppoa ruokaa (jos omistaa sellasen kätevän raastinkoneen, muuten ei niin helppo).
Tässä ohje, suluissa ne määrät mitä mä laitoin:
Kananmunaa (5) – vatkaa kulhossa
lisää joukkoon raastettua
-kesäkurpitsaa (3)
-porkkanaa (3)
-sipulia (1 iso)
-juustoa (desi)
(-muita kasviksia)
ja pakasteherneitä ja –maissia
(ehkä puoli desiä kumpaakin)
mausteita (suolaa,
valkosipulitahnaa)
+ noin ½-1 desiä jauhoa, että
seos ei oo liian vetinen.
Sit kaadetaan uunivuokaan ja uuniin, niin että hyytyy
ja saa vähän väriä pintaan.
Ihan mahdottoman hienot pannunalustat! Saatkin olla ylpee. Ja kyllä on hienosti sirkkelöitykin, saa Jessekin olla ylpee. Taitavia molemmat. <3
VastaaPoistaÄiti