sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Moikka täältä Sydneystä :)


Eilen oli Australia day eli näiden kansallispäivä. Täältä hostellilta oli ilmanen retki Coogee beachille, joten lähettiin heti aamupäivästä sinne. Siellä oli grilli josta sai pientä syötävää (tietty hodareita joten söin sit vaan sitä leipää sipulilla) ja sit vaan yleistä hengailua.




Illalla käytiin katsomassa vielä loppuhuipennus eli ilotulitus satamassa. Oli tosi hieno! Yritin laittaa videota teille ilotulituksista, mut lataus ei onnistu ku niin hidas netti nyt. Pitää yrittää vielä myöhemmin lisäillä. 



Meidän hostelli on tosi hyvällä paikalla ihan keskustassa, vieressä on centralin asema josta pääsee kaikkialle junalla tosi kätevästi. Otettiin eilen vielä kolme yötä lisää, joten ollaan tässä ainakin nyt torstaihin asti. Toi Australia day vähä sekottaa kaikkea pankki ja muiden asioiden hoitoa ku maanantaikin on täällä vielä vapaa ns. palautumispäivä. Mut tiistaina mennään sit availee pankkitiliä ja hakee medicare korttia ja ilmottautuu semmosee työnhaku paikkaan.

3 kommenttia:

  1. kiva beach! Täällä lunta tulee ja tuulee. Terkkuja Sorkkalasta kaikilta. Merja

    VastaaPoista
  2. Hei sinne. Tuo video ei auennut, vilkaisepas sitä. Katselin noita kuvia. Voin kuvitella miten kaipaat lunta ja pakkasta. Ajattele kuitenkin positiivisesti, niitä on täällä vuodenkin kuluttua. :) Äiti

    VastaaPoista
  3. Ihanaa iina että oot päässy tollaseen elämän tilanteeseen :) munkin täytyy saada rohkeutta repästä lähteä ulkomaille niinku tahdon ja nythän ei oo mikääm pidättelemässä kun erokim tuli pari kuukautta sitten. Tein nyt aluks pienen tripin jyväskylään ja mroomiin mutta eiköhän seuraava etappi oo lentokenttä! Onnea reissulle :) -Sara(koulusta)

    VastaaPoista

Matka