torstai 5. joulukuuta 2013

Viimeiset kilometrit


Melbournesta vuokrattiin auto, jolla lähdettiin ajamaan sydneytä kohti. Auto oli siirtoajo eli maksoi meille vaan 5 dollaria per päivä. (Samalla periaatteella meillä oli silloin se asuntoauto Cairns-Brisbane välillä.) Päätettiin ajaa ihan kaksin, koska tuskin muita olisi autoon edes mahtunut.


Ei ollut mikään kaikista mukavin auto nukkua. Kaikkia paikkoja särki aamusin ja yöllä oli kylmä, kun myytiin makuupussit, peitot ja tyynyt auton mukana.

Jesse sai parhaan paikan, minä jouduin nukkumaan etupenkillä.

Viimeinen uusi kohde tällä matkalla oli pääkaupunki Canberra. Vietettiin päivä kaupungilla lähinnä kävellen ja katsellen ja löydettiin mun lemppari ravintola. Pannareita kaikilla herkuilla, suolasia ja makeita, nam!



Käytiin myös katsomassa parlamenttitaloa, koska se on kuulemma kuuluisin nähtävyys kaupungissa.



Keskiviikkoiltana saavuttiin Sydneyn nurkille ja takaisin tänne Kurrajong heightsiin. Oli kyllä hauska tulla takaisin ja nähdä miten meiän meidän aloittama remontti oli saatu valmiiksi. 

Terassi viimeksi kun nähtiin

Terassi nyt

Takaisin samassa kodikkaassa asuntovaunussa

Eli täällä vietetään viimeiset kaksi ja puoli viikkoa ennenkuin lennetään kotiin. Hieman täällä jo joulutunnelmaa yritin saada leipomalla pipareita.





2 kommenttia:

  1. Voi että ihanaa camping tyyliä tuo autossa nukkuminen! Piparit pääsi ihan uuniin asti tällä kertaa? Täällä jo kovasti odotetaan teitä!!!!
    mamma Pirkkalasta

    VastaaPoista
  2. Upea reissu teillä ollut, mutta kyllä on ihanaa saada teidät rakkaat sieltä kotiin jouluksi!
    Äiti

    VastaaPoista

Matka