sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Brisbane


Tiistaina saavuttiin Brisbaneen. Pariskunta jonka luona oltiin siellä Lismoren avokadofarmille soitti meille pari päivää ennen kun tultiin tänne, että jos halutaan säästää rahaa asumisessa niin sen miehen siskon perhe asuu täällä ja päästäis sinne asumaan.


Täällä asuu vanhempien lisäksi niiden 21 vuotias tyttö. Niillä on myös toinen lapsi, 19 vuotias poika, mutta se asuu kavereiden kanssa jossain kimppakämpässä. Koko perhe on super mukavia! Kun tultiin meitä oli vastassa vain siivooja, joka antoi meille heti oman avaimen, että saadaan kulkea miten halutaan. Vanhemmat on päivät töissä, joten ne nähtiin sitten illalla myöhemmin.



Talo on tähänastisista ylivoimaisesti hienoin. Perhe ei taida muutenkaan olla mistään köyhimmästä päästä. Meidän ei tarvitse täällä tehdä mitään töitä eli saadaan vain asua ja myös syödä ilmaiseksi.


Joka ilta täällä vierailee opossumi, jolle annetaan vähän hedelmää. Se on kuulemma jo pitkään tullut iltaisin ruoka-aikaan terassille kurkkimaan joten perhe alkoi antaa sillekin vähän hedelmää. Niitä asuu tässä ympäristössä paljon.

Saatiin vieraita lauantaita :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka