tiistai 4. kesäkuuta 2013

Matka talven keskelle :D


Torstaina lähdettiin jatkamaan matkaa Cairnsin kautta Brisbaneen. Cairnsissä oltiin yksi yö hostellissa ja tällä kertaa nähtiin sateen lisäksi aurinkoakin siellä. Mutta silti en taaskaan ehtinyt testata hostellin uima-allasta.


Perjantai aamulla haettiin meidän ihana ja tilava asuntoauto ja lähdettiin ajamaan 435km päähän kohti Ayr nimistä kaupunkia missä ollaan kaksi yötä. Jessen piti sukeltaa lauantai ja sunnuntai, mutta tuulen takia lauantai peruttiin. Onneksi kuitenkin sunnuntaina tuuli oli laantunut ja Jesse pääsi sukeltamaan.




Lähdettiin jatkamaan matkaa heti kun Jesse rantautui. Saatiin Ayrista kaksi ranskalaista poikaa kyytiin. Ne oli kyllä aika hiljasia, ettei niistä ihan kauheasti seuraa ollut eikä niiden englannin kielen taitokaan ollut kummoinen, joten ei sitten oikeen edes yritetty sen enempää jutella. Mutta saatiin niiltä vähän bensarahaa, joten ei tarvinnut kaikkea itse maksaa.

Loppumatka olikin vain autossa istumista, sunnuntaina ajettiin vielä 430km ja maanantaina 670km. Tänään oli enää onneksi vähän alle 200km. Ja mitä lähemmäksi Brisbanea päästiin sitä kylmemmäksi muuttu ilma, apua. Viime yönä hytisin jo makuupussissa villasukat, fleece legginsit ja huppari päällä. Olin niin onnellinen, että meillä oli toi auto, teltassa olisi ollut vielä kylmempi. Ja ihan oikeasti oli kylmä, asteita oli viime yönä vain kolme! Onneksi päivisin on kuitenkin yli 20 astetta.






1 kommentti:

  1. Olisi pitänyt pakata Hetalle ja isälle mukaan enemmän villavaatteita kun tulevat sinne talveen. :)
    Täällä näytti aamulla viideltä mittari 12 astetta lämmintä ulkona. Hieno kesäpäivä tulossa.
    Terveisin äiti

    VastaaPoista

Matka