keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Nimbin

Noin puolen tunnin matkan päässä tästä on kylä nimeltä Nimbin. Se on tosi kummallinen paikka, täynnä vielä kummallisempia ihmisiä. Siellä asuu lähinnä pilveä polttelevia hippejä. Kaduilla myydään kannabiskeksejä ja koko paikka haisee ihan pilveltä. Alkuun en oikein ymmärtäny koko paikkaa ja se oli jopa vähän pelottava, mutta nyt oon ihan tykästynyt siihen. Se on niin erilainen ja on hauska katella niitä toinen toistaan oudomman näkösiä tyyppejä :D 2 alempaa kuvaa on Nimbin museosta.




Ollaan käyty siellä nyt joka perjantai syömässä semmosessa kiinalaisessa buffetissa, koska perjantaisin siellä on aina arpajaiset. Palkintoina on lihatarjottimia ja hedelmä/vihanneskoreja ja jotain muuta pientä. Ja viime kerralla mä voitin! Valitsin tommosen hedelmä/vihanneskorin. 


Ruoan jälkeen mentiin kattomaan kuuluisaa rummutusta mikä on kanssa joka perjantai. Paikalliset kerääntyy aina kadulle soittamaan kaikennäkösiä rumpuja ja soittimia ja tanssimaan (ja tietenkin polttamaan pilveä). Musiikki oli tosi mukaansatempaavaa. Ei oltu kovin myöhään, mutta tunnelma kuulemma paranee mitä myöhäsemmäks menee. Pitää mennä kyllä vielä uudestaan joskus. Vihdoin sain omia videoita tänne, mutta hankalaa se oli.







(Jäätiin taas kaksin, kun muut jatko matkaansa sunnuntaina.)
(Nyt se sit tapahtu, sain linnunkakat päähäni, sisällä!)



3 kommenttia:

  1. Noi videot on ihan kun jotain elokuvaa. Vähän on erilainen perjantaimeno kun täällä. Tai siis muuten sama mutta noi rummut puuttuu. :)
    Ja onnittelut arpajaisvoitosta. <3
    Terveisin äiti.

    VastaaPoista

Matka