maanantai 1. huhtikuuta 2013

Viikko hallielämää takana


Nopeasti mennyt eka viikko. Ollaan saatu työtkin jo hyvälle mallille. Minä ja Jesse alotettiin rakentamaan tiskausalueen päälle katosta, että saadaan toi väliaikanen telttakatos pois. 




Ranskalaisten projektina on ollut repiä nämä laatat irti, koska sateen takia ne oli mennyt ihan viksalleen, ja laittaa ne uudestaa ja paremmin paikalleen. Aikalailla samaa hommaa siis kun mitä me tehtiin edellisessä paikassa. Se tyttö lähti eilen jo seuraavaan paikkaan ja toi poika lähti tänään, joten jäätiin Jessen kanssa kaksin tänne ja jatketaan myös laatotus homma loppuun.


Tässä myös nyt niistä lampaista kuvaa, kun viimeksi en ollut vielä muistanut kuvata.


On kyllä niin ihana herätä aamulla aikasin ja mennä ruokkimaan kanat, päästää ne ulos aitauksesta ja kerätä kananmunat. Mun päivän kohokohta :D Sanoin jo Jesselle, että haluun kanoja kun muutetaan Suomeen.


 (Täällä on muuten suurempi mahdollisuus saada linnunkakkaa päähän sisällä kuin ulkona)


2 kommenttia:

  1. Jos hankitte heti ne kanat kun muutatte sinne vaarin traktorihalliin, niin kannattaa varmaan ottaa alkuun pakastekanoja. Keväämmällä sitten joku muukin laji voi pärjätä siellä.
    Rakkain terveisin äiti. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihanaa maalaiselämää ja kyllä tuo Jesse on aika näppärä poika rakenteleen, hieno tulee! Ihana mekko Iinalla rantakuvissa, se varmaan häikäisi sua! Terveisin, Ylpeä Jessen äiti.

    VastaaPoista

Matka