maanantai 22. huhtikuuta 2013

Uudet upeat pannunalustat + ihana uusi ruokatuttavuus


Täällä on muovinen terassipöytä ruokapöytänä, joten joka ruoalla on aina ongelmana, että mihin laskee kuumat kattilat ja pannut ettei pöytä sula. Minäpä sen keksin! Tein jämä puupaloista, mitä jäi katoksesta ja tiskipöydästä, kaksi pannunalustaa. Oon niin ylpee itestäni, koska tein ne melkeen alusta loppuun (Jesse vaan sirkkelöi palat mulle kun olin merkannu mistä pitää katkoa). Mutta ihan itse PORALLA ruuvasin osat yhteen hioin kulmia ja maalasin ne. Tuli aika tyylikkäät.




Sit tehtiin eilen tosi hyvää ja helppoa ruokaa (jos omistaa sellasen kätevän raastinkoneen, muuten ei niin helppo). Tässä ohje, suluissa ne määrät mitä mä laitoin:
Kananmunaa (5) – vatkaa kulhossa
lisää joukkoon raastettua
-kesäkurpitsaa (3)
-porkkanaa (3)
-sipulia (1 iso)
-juustoa (desi)
(-muita kasviksia)
ja pakasteherneitä ja –maissia (ehkä puoli desiä kumpaakin)
mausteita (suolaa, valkosipulitahnaa)
+ noin ½-1 desiä jauhoa, että seos ei oo liian vetinen.
Sit kaadetaan uunivuokaan ja uuniin, niin että hyytyy ja saa vähän väriä pintaan. 

1 kommentti:

  1. Ihan mahdottoman hienot pannunalustat! Saatkin olla ylpee. Ja kyllä on hienosti sirkkelöitykin, saa Jessekin olla ylpee. Taitavia molemmat. <3
    Äiti

    VastaaPoista

Matka