perjantai 12. huhtikuuta 2013

Työt edistyy


Ollut tosi sateista täällä jo yli viikon, melkein joka päivä satanut ainakin vähän. Saatiin katos jo viimeistelyä vaille valmiiksi ja nyt rakennetaan katokseen tiskipöytää, koska vanha oli aika pieni ja tosi kulunut. Sekin alkaa olla jo hyvällä mallilla, Jesse kävi tänään ostamassa pari vesihanaa ja letkua, että saadaan ne paikoilleen.



Oon päässyt urakalla maalaamaankin, kun toi pöytä piti ensin maalata pariin kertaa pohjamaalilla ja sitten vielä pariin kertaan jollain vedenkestävällä maalilla. Maalaaminen on kyllä kivaa. Jessekin maalasi vähän, mutta siitä ei tullut mitään, se on semmonen höseltäjä, että mun piti perässä korjailla sen kaikki maalailut. Onneksi tuli selväksi nyt, niin tiedän etten anna sen maalata mitään tärkeää tulevaisuudessa.

Maanantai iltana saatiin taas lisää seuraakin, 2 saksalaista 20 vuotiasta tyttöä ja englantilainen 26 vuotias poika. Toi poika oli täällä jo joulun aikoihin ja halusi tulla takasin. Noi kaikki kolme oli ollut töissä semmosessa kiertävässä huvipuisto/karnevaali jutussa ja kyllästynyt, joten tuli tänne. Ollaan Jessen kanssa vähän ihmetelty kun kaikki noi muut ihmiset mitä tässä on ollut niin tykkää nököttää vaan tuolla omassa huoneessa kaiket illat. Luulisi, että haluaisi tutustua ja viettää aikaa muidenkin kanssa, mutta ilmeisesti ei. Kummallista porukkaa!

1 kommentti:

  1. Tottakai sinä olet parempi maalaamaan kun Jesse, onhan sinulla vuosien kokemus siitä. Niin ja koulutustakin, se kosmetologikoulu. Ei kai sen niin väliä ole jos pinnat on vähän erilaisia.
    Rakkain terveisin Jessen anoppi. <3

    VastaaPoista

Matka