perjantai 16. elokuuta 2013

Tien päällä taas


Tiistaina aamupäivästä lähdettiin vihdoin matkaan. Koukattiin ensin hakemassa käytetty pieni matkajääkaappi. Kuitenkaan mitään kovin helposti pilaantuvia ei voi ostaa, kun jääkaappi toimii vaan ajaessa eli öisin täällä lämmössä se ei kauaa kylmänä pysy.

Koska ollaan jo nähty Brisbanen ympäristöt aika hyvin, päätettiin ajaa aluksi nopeaan tahtiin ylöspäin. Käytiin taas katsomassa ja näyttämässä ranskalaisille delfiinejä Tin can bayssä. Tällä kertaa siellä oli jo tutun Mystique delfiinin lisäksi Patch niminen delfiini.


Mentiin myös meidän viime kertaiseen lempparipaikkaan, Platypus bushcamppiin. Tällä kertaa kävi tuuri, nähtiin vesinokkaeläin!! Se uiskenteli kuitenkin sen verran kaukana, että ei saatu kuvia ja itsekin nähtiin sitä vain pari kertaa vilaukselta. Eikä näillä reissaajan halpis kiikareilla muutenkaan kauhean pitkälle näe. :)



Leirintäpaikan vieressä on Eungellan kansallispuisto ja käytiin siellä aamukävelyllä ihailemassa maisemia. Löydettiin ihanan näköinen vesiputous ja Jessen piti tietenkin vesipetona päästä uimaan, koska kuten kuvasta näkyy, vesi oli ihanan lämmintä. 





Bongaa Jesse kuvasta



1 kommentti:

  1. No ei mun kiikareillakaan löydy lasta! Lainaakko omias Iina? Mää oon taas niin vihreenä noista delfiineistä!!! Pitäiskö mun tulla Perthiin kattoon niitä? mamma

    VastaaPoista

Matka