keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Broome ja ihanat valkoiset rannat


Suurin osa Australian helmifarmeista sijaitsee Broomen ympäristössä. Me leiriydyttiin rannalla, aivan Willie creek farmin vieressä. Aivan ihanan näköistä valkoista hiekkarantaa joka puolella. Jalat sai hyvän mutahoidon siellä rannassa tallustaessa. Mentiin sen jälkeen ihailemaan ihania helmikoruja ja jotenkin tuntui jalat mutaisina, yltä päältä suolan peitossa ja vaatteet hiekan peitossa, ettei oikein sovita liikkeeseen missä myydään 40 000 dollarin helmikaulakoruja.






Vanhempi tyttö jäi kyydistä pois Broomessa, koska ei tykkää hiekkateistä, teltassa nukkumisesta eikä siitä, että autossa on niin paljon tavaraa. En sitten tiedä mitä ihmettä se tältä reissulta odotti. No se sanoi, että sai varattua HALVAN 9 päivän retken jonnekkin, vain 200 dollaria per päivä. Minähän en tommosille köyhäinmatkoille edes lähtisi :D

Vähän matkaa Broomesta eteenpäin ajettua pysähdyttiin kuuluisalle 80 mailin rannalla. Mitään muuta ei näkynyt kuin pelkkää rantaa ja merta (paitsi tietenkin jos katsoi taaksepäin). Löysin myös tosi hienoja uusia simpukoita mun kokoelmaan. Jesse sanoi säännöksi, että saan ottaa kaksi simpukkaa/ranta ja tuli kamala kiirus kerätä kun tajusin, että olen ollut monella rannalla mistä en ole ottanut yhtäkään. Keräsin siis nyt niidenkin edestä. 



2 kommenttia:

  1. Voi että Iina sää oot ihana! Miten sulla on noin hyvä kirjoittajanlahjatkin, sun pitää ruveta kirjailijaksi!!! Just kattelin Juhon valkosta hiekkarantaa ja kateellisena täällä syysmyrskyn keskellä lämmitän takkaa että tarkenee, te vain valkoisella hiekkarannalla.... tuo mullekin kaunis simpukka (tai Jesse, jos sen varastoihin mahtuis!)
    mamma

    VastaaPoista
  2. Voi surku kun toi toinen äiti oli noin nopee, se varasi nyt ne simpukkatuliaiset. No, ei auta, minun on kai tyydyttävä sitten johonkin helmikaulakoruun sieltä liikkeestä missä jo kävitte. Vaikka niin tosi mieluusti olisin sen itsepoimitun simpukan ottanut, mutta tylsäähän se on samaa tuoda molemmille äideille.
    Äiti. :)

    VastaaPoista

Matka