maanantai 14. lokakuuta 2013

Uudet matkakumppanit ja uusi osavaltio


Sillä aikaa kun Jesse kalasteli minä etsin uusia matkakumppaneita meille. Löysin meidän kyytiin kaksi saksalaista tyttöä, 30 ja 18 vuotiaat ja lisäksi löysin ruotsalaisen 23v tytön ja saksalaisen 24v pojan, joilla on oma auto mutta halusivat liittyä meidän seuraan. Eli lähdettiin jatkamaan matkaan kuuden hengen porukalla.

Osa porukasta ei ollut nähnyt Litchfieldin kansallispuistoa eikä Katherinen rotkoa, joten käytiin vielä pikaisesti niiden kautta matkalla.

Sen jälkeen päästiin aloittamaan matka kohti seuraavaa osavaltiota. Ensimmäinen osavaltion ylitys, jossa oli ihan rajatarkastus. Jouduttiin jättämään rajalle mm. hunaja, omenat ja sipulit. Aikaisemminkin on ollut ennen osavaltioiden ylityksiä kylttejä, ettei saisi viedä tuoreita hedelmiä tai kasviksia sun muita, mutta koska rajalla ei ole mitään tarkastuksia ollut, ei me mitään olla heitetty pois.




Heti rajan jälkeen alkoi teiden varsilla näkyä boab puita. Tosi hauskan näkösiä, aivan kuin limupulloja.



Ensimmäinen stoppi uudessa osavaltiossa oli Argyle järvi. Se on Australian isoin tekojärvi. Tuntui hassulta pitää lounastauko, koska kello oli vasta 10 kun kelloja siirrettiin 1,5 tuntia taaksepäin osavaltion rajalla.





Seuraavaksi ajettiin Purnululun kansallispuistoon. Siellä kuuluisimmat nähtävyydet ovat erikoiset kivimuodostelmat sekä Echidna kuilu. Kivimuodostelmat muistuttivat vähän Kings canyonia, samantyylisiä kerrostuneita kiviä.



Kuilu oli tosi upea, hirveän korkeat seinämät ja paikoin tosi kapeat käytävät.





1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia. Nuo puut näyttävät hieman tällipajuilta. :)
    t.Äiti

    VastaaPoista

Matka