perjantai 4. lokakuuta 2013

Kalareissu valliriutalle Herra gt:n peräss

Jessen sanoin: Herättiin kuudelta, syötiin aamupala ja käveltiin veneelle ja lähettiin ajeleen. Päästiin kalapaikalla ja alettiin kalastaa. Toisella heitolla iski kala kiinni, mutta pääsi pakoon ja kolmannella heitolla sain kalan. 



Herra gt


Tonnikala (Dogtooth tuna)

Normaalit kalat oli 10-14 kiloa ja isoin oli 100 kilonen Marliini, mutta sitä ei nostettu veneeseen asti. Isoin veneeseen asti päässyt kalat oli 22 kiloset jonkunnäkönen tonnikala ja suuri kuningaskala eli Herra gt. 


Marliinin syöttikala, ommellaan vatsakiinni ja päästä läpi ja koukku eteen.

Tokana päivänä alkoi Marliini kalastus. Mentiin valliriutan ulkopuolelle avomerelle, joten oli isommat aallot ja kaikki alkoi voida vähän pahoin.

100 kilonen Marliini

 Saatiin paljon erilaisia kaloja mille ei löydy suomenkielisiä nimiä. 



Barrakuda

Joka päivä syötiin normaaleja australialaisia ruokia. Makkaraa, hampurilaisia, leipää…kalaleipää. Syötiin myös tuoretta tonnikalaa. Illalla syötiin erilaisia illallisia, pastaa, merenelävä keittoa. Sai myös juoda niin paljon virvokkeita kuin jakso.


Aina etittiin syöttikala parvi ja heitettiin sinne, koska siellä ne kalat oli. 


Isoin tonnikala mikä saatiin

Napoleon kala, jolle syötettiin makkaraa



Puna ahven (Coral trout) pääty ruokapöytään


Hait söi helppoja kaloja, jotka oli koukun perässä ennen kuin ehdittiin saada veneeseen.

Eli siis niinkuin tosta jo kävi ilmi, ne oli 6 päivän kalastusretkellä Isolla valliriutalla. Matka alkoi Cairnsistä ja meni vähän Cooktownin yläpuolelle, mistä sitten takaisin Cairnsiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka