sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kirppislöytöjä ja lisää toreja


Perjantaina vaihdoin majapaikkaa kun perheen isä palasi kuukauden työreissulta muutamaksi päiväksi ja ne halusi viettää yhdessä aikaa vain perheen kesken. Löysin tällä kertaa paikan couchsurfing (sohvasurffaus) sivuston kautta, jossa ihmiset haluaa majoittaa matkailijoita tavatakseen uusia ihmisiä eri maista. Tai minun tapauksessani samasta maasta eli löysin siis suomalaisen tytön joka on täällä asunut jo seitsemän vuotta.



On ollut tosi hauska ja myös outo puhua suomea täällä jonkun muun kuin Jessen kanssa ja välillä ollaan jopa vahingossa puhuttu englantia keskenään :)

Perjantai iltana käytiin ulkoilma elokuvissa katsomassa dokumentti yli 85 vuotiaista maailmanmestaruuskisoihin treenaavista pingispelaajista. Oli kyllä tosi hauska ja paikka oli ihana.


Eilen käytiin aamulla läheisellä kirkolla, jossa on joka lauantai aamu kirppis. Löysin kaksi mekkoa ja topin ja maksoin niistä yhteensä vain 6 dollaria! Mikä löytö! Sieltä ajettiin tytön anopin luo lounaalle ja vilvoittelemaan uima-altaalle.


Lisäksi ollaan käyty paljon eri toreilla, niitä on melkein joka päivä jossain joko aamuisin tai iltaisin. 

Iltatori meren rannalla


Tulishow

Aamutori puistossa

Torialue kauempaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka