maanantai 23. syyskuuta 2013

Kahden viikon "LOMA" :D


Otettiin kahden viikon loma toisistamme ja Jesse lähti Cairnsiin kalastamaan veljensä ja isänsä kanssa ja minä jäin tänne helpx perheeseen asustamaan siksi aikaa. Perheeseen kuuluu äidin lisäksi (ja isän joka on työmatkalla tällä hetkellä) 19v ja melkein 3v tyttö ja 1v poika. Tosi hauska päästä pitkästä aikaa hoitamaan lapsia :) vaikkakin tyttö on ilmeisesti pahimmassa uhmaiässä tällä hetkellä.





Ihanaa oli päästä hetkeksi pois teltan kuumuudesta ILMASTOITUUN taloon! Suihkun jälkeenkin pysyy raikkaana pidempään kun 2 minuuttia. Sain kuitenkin heti pikkuflunssan ja nyt on ääni vähän käheenä.

Töihin kuuluu lastenhoitamisen lisäksi perussiivousta ja vähän puutarhahommia. Olen päivät yksin kotona, kun lapset on päiväkodissa ja äiti töissä, joten saan onneksi tehdä siivoushommat rauhassa ilman lasten “apua”. Tänään aamulla siivosin etupihalta kauhean kasan kuivia lehtiä ja kuolleita kasveja. Yritän tehdä työt aina heti aamulla ennen 10, kun on vielä mukavan viileää (30 astetta), jonka jälkeen voin rentoutua takapihan uima-altaalla.



Ja koska täällä on niin kuuma koko ajan, suurin osa vapaa-ajasta ollaan vietetty ilmaisissa vesipuistoissa lilluen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka