maanantai 9. syyskuuta 2013

Katherine gorge kanoottiretki

Seuraava kohde oli osavaltion kolmanneksi suurin kaupunki, Katherine. Farmilta mukaan tulleet ranskalaiset saivat meistä tarpeeksi ja halusivat jäädä kyydistä pois. Onneksi saatiin heti uudet matkakumppanit toisista ranskalaisista, he päättivät myydä autonsa ja tulevat loppumatkan Darwiniin meidän kyydillä.

Varattiin meille neljälle kanoottiretki Nitmilukin kansallispuistossa olevaan Katherine rotkoon/solaan. Kanootit oli meillä 8-12 ja noin tunti meni kanotoida ensimmäiseen solaan (pidemmälle ei saatu puolipäiväretkellä lähteä), jossa sitten uitiin ja hengailtiin melkein pari tuntia ennen kuin lähdettiin takaisin. Oli kyllä hauska kokemus. Alueelta on kaikki suolaveden krokotiilit eli ne vaaralliset pyydystetty ja siirretty muualle. Makeanveden krokotiilit on ujoja eli ne menee karkuun ihmisiä ja hyökkää vain jos menee liian lähellä tai häiriköimään. Nähtiin pikaisesti yksi, kun se kävi pinnassa pälyilemässä.







1 kommentti:

  1. Voi, että Iinuska näyttää suloiselta ja tyytyväiseltä! Varokaa nyt niitä krokoja!! Toivottavasti uudet kyytiläiset on vähän sosiaalisempia. Soitelkaa. Mamma

    VastaaPoista

Matka