perjantai 15. marraskuuta 2013

Huipulla tuulee


Tällä kertaa me on koluttu läpi korkeuksia. Pysähdyttiin pienellä paikkakunnalla nimeltä Pemberton. Paikka on kuuluisa korkeista karripuu eli eucalyptuspuu metsistään. Käytiin kiipeämässä 61 metriä korkeeseen puuhun katsomaan näköaloja. Oli kyllä yks pelottavimpia kokemuksia ikinä! Puuhun kiivettiin metallisia keppejä pitkin eikä ollut oikeen minkäänlaisia turvasysteemejä rakennettu. Hengissä kuitenkin selvittiin ylös ja alas. 






Lähistöllä oli useampia samanlaisia puita, mihin pääsi kiipeämään ja ajettiin vielä toiseenkin, mutta me jäätiin Jessen kanssa alas ihailemaan kun muut kiipesi. Mulla oli jalat jo sen verran hyytelöä muutenkin, että hyvä kun pääsin kiipeämään edes autoon istumaan.

Seuraava paikka olikin jo onneksi turvallisempi. Porongurupin kansallispuistossa on nähtävyys nimeltä granite skywalk. Ensin käveltiin noin 3 kilometriä mäkeä ylös, kunnes vihdoin päästiin mäenpäällä, missä oli isoja kiviä. Kivien päälle pääsi kiipeämään ja huipulle oli rakennettu vielä kävelysilta eli se skywalk, missä pääsi ihailemaan maisemia.




Huom! Yksi uusi päivitys löytyy ennen makumatkalla tekstiä. Unohdin laittaa sen enkä halunnut laittaa tekstejä väärään järjestykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka