tiistai 5. marraskuuta 2013

Perth ja karkkipäivä


Ennen Perthiä matkalla oli vielä yksi nähtävyys, Nambung kansallispuisto missä sijaitsee Pinnacles, keskellä aavikkoa olevat erikoiset kivet.



Perthissä odotetuin nähtävyys oli IKEA ja tarkemmin vielä TURKINPIPPURIT! Suunnattiin sinne heti ensimmäisenä ja ostettiin turkinpippureiden lisäksi myös piparitaikinaa.
 
Perth taustalla ja turkinpippurit kädessä.

Kävi tosi hyvä tuuri päivän suhteen, koska lauantaina Perthissä oli avoimien ovien päivä kaikkiin kuuluisiin rakennuksiin. Mentiin kaupungin toiseksi korkeimpaan rakennukseen, 45:teen kerrokseen. (Mun pään vieressä vasemmalla oleva rakennus, minkä katolla on jotain telineitä.) Arkkitehdit, jotka suunnitteli ja oli mukana rakentamassa toimi oppaina ja kertoi miten rakennus tehtiin ja miksi se on tehty niin. Oli tosi mielenkiintoista. 

Näkymät ylhäältä

Sisältä
Taas vaihtui osittain matkakumppanit. Ruotsalainen tyttö siirtyi meidän autoon ja lisäksi saatiin uusi matkustaja, australialainen 20 vuotias poika. Jatketaan nelistään matkaa, kun muut jäivät Perthiin etsimään töitä.

1 kommentti:

  1. Joku sinua tuntematon voisi ihmetellä piparitaikinan ostoasi, joku voi jopa luulla että aiot leipoa. Mutta äiti tietää että syöt sen suoraan taikinana. Muuten, muistelen tässä, kun viimeksi oikein leivoit pipareita itsellesi, niin tuliko siitä paketista monta? Jotenkin muistan että alle kymmenen... :D

    VastaaPoista

Matka