perjantai 1. marraskuuta 2013

Shark bay


Shark bay on 13 000 neliökilometriä iso alue, josta löytyy monia erilaisia suojelualueita. Ensimmäisenä matkalla oli shell beach –ranta. Koko ranta koostuu miljoonista pienistä valkoisista simpukoista.




Francois Peron kansallispuistossa on näköalapaikkoja mistä voi nähdä mm. kilpikonnia, haita, rauskuja ja dugongeja. Siellä olisi voinut myös snorklata, mutta nähtiin sen verran monta haita, etten uskaltanu mennä ja kielsin Jesseäkin.

Kilpikonna

Dugong

Dugong



Nähtiin myös lintuja, jotka näytti kauempaa aivan pingviineiltä. Ei sitten ikinä selvinnyt, että mitä ne oikeasti oli.


Monkey Mian suojelualue on kuuluisa siellä vierailevista delfiineistä. Mentiin rannasta uimaan ja hetken päästä delfiinit ui siinä noin metrin päässä meistä.



Ajettiin pitkä matka hiekkateitä pitkin katsomaan kylttiä, joka kertoi, että ollaan Australian läntisimmässä kohdassa. Onneksi maisemat matkavarrella oli kuitenkin hienot, paljon ihania valkoisia hiekkadyynejä.




1 kommentti:

  1. minä jo ihmettelin miksi Jesse on nukahtanu, mut sehän olikin ihan uudenlainen, aikas makee, tatuointi. Kai sää Iina sekosit tolla simpukkabeachilla? En ole yleensä kade, mut kyl nyt on sellainen jatkuva kuvarumba sieltä, että vähän vihertää jo. Voi vitsi!!!!
    mamma takkatulen äärestä

    VastaaPoista

Matka