tiistai 9. heinäkuuta 2013

Avaruusmatkalla (melkein)


Kaikki 600 puuta on nyt lääkitty. Viimeset ruiskut on vielä puissa vaikuttamassa ja ne otetaan huomenna pois. Oli kyllä aika urakka, varsinkin terveemmät ja tuuheemmat puut oli hankalia. Naama täys hämähäkin seittiä kun piti ryömiä sinne puunrungolle. En ymmärrä miten ne hämähäkit ehtiikin joka välissä tehdä uudet seitit. Vaikka edellispäivänä oli ryöminyt laittamaan ruiskut ja huiskinut seitit pois, niin jo seuraavana aamuna, kun meni hakemaan tyhjiä ruiskuja niin oli uudet seitit vastassa.


Alotettiin myös puiden alusten rikkaruohojen myrkytys. Meillä on tosi näppärät ”myrkkyreput” selässä jossa pumppausvipu toisella puolella ja toisella on sprayletku jolla sitten vaan suihkitaan kaikkia rikkaruohoja. En tiä yhtään kuinka nopeesti toi myrkky vaikuttaa, innolla seuraan, että millon ne alkaa kupsahtaa.



Mun mielestä toi reppu näytti ihan avaruusraketti repulta.  Ajattelin että kun pumppausvivun painaa alas, niin lähtee rakettina avaruuteen. Joten harjoittelin sitäkin muutaman kerran varmuudeksi.


Jesse rakensi jämäpuupaloista yhden avokado laatikon lisää, niitä oli ennestään jo kolme, mutta niitä olisi hyvä olla enemmän. Jos löytyy lisää jämäpuuta jostain niin varmaan vielä yksi ainakin rakennetaan. Mä saan maalata ne, tänään just alotin pohjamaalauksen ja huomenna jatkuu. 


(Tuli samalla testattua, että Jesse mahtuu hyvin laatikkoon eli tarpeen tullen voin laittaa sen rahtilaivalla Suomeen :D )

Käytiin sunnuntaina ulkokirppiksellä. Maistoin vuohenmaito suklaajätskiä, oli hyvää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka