keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mutaa ja mustelmia


Kaksi viikkoa kerätty ja oon saanut jo viisi punkkia kaulaan ja niskaan, kaksi kuhmua päähän, monta mustelmaa jalkoihin, yhden mustelman rintakehään ja kaikki lihakset kipeiksi. Jesse on tainnut saada vielä enemmän kuhmuja ja mustelmia, mutta punkit (eikä mitkään ötökät tai hyönteiset ylipäänsä) tykkää siitä. Epäreilua!

Ranskalainen poika on kuitenkin selvästi johdossa, koska on ainoa joka on pudonnut puusta ja saanut vielä olkapäänsäkin pois sijoiltaan siinä tohinassa. Sekin on onneksi jo paranemaan päin eikä ole näyttänyt paljon työntekoa haittaavan. Enemmän haittaa on ollut sateisista säistä, kun ei ole voinut kerätä. Ja vaikka ei sataisi niin maa on niin märkää ja mutaista, että ollaan koko ajan jumissa joko traktorilla tai mönkijällä.



Tänään saatiin valmiiksi kolme kuormalavallista taas huomista rekkaa varten eli yhteensä ollaan nyt saatu 10 lavaa 1 laatuisia avokadoja. Alkaa puut loppua ja ensi viikolla ei varmaan enää saada tarpeeksi, että voisi lähettää Sydney:n, joten kaikki ensi viikon täytyy myydää markkinoilla. Tarkottaa myöskin sitä, että ensi viikko on näillä näkymin meidän vika viikko täällä. 



2 kommenttia:

  1. No näyttää siltä, että joku aarre siellä teidän "kodissanne" on kun sateenkaari laskee sinne. Kaunis kuva. Se on hyvä vaan kun tuntee kropassaan työnjäljen. Menikö punkit ihon sisälle asti? Terveisiä Kihniön mustikkametsistä.
    mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne ainakin osittain oli ihon alla. Ei ollut aikaa sen kummemmin tutkia kun halusin niistä vaan nopeesti eroon :D

      Poista

Matka