sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Keräys alkakoon!


Sain eilen juuri sopivasti uuden avokadolaatikon maalaukset valmiiksi, koska tänään oli eka palkallinen päivä, jee! Eli päästiin vihdoin keräämään noita avokadoja.



Tänään oltiin koko porukka keräämässä, mutta tästä eteenpäin yleensä menee niin, että miehet kerää ja naiset sisällä lajittelee ja pakkaa. Ollaan siis nelistään täällä taas, ranskalaispojat jatko perjantaina matkaansa seuraavia kohteita kohti.


Minä ja Jesse kerättiin enimmäkseen hankalimmat ja korkeimmalla olevat avokadot ja tämä pariskunta keräsi sitten ne helpoimmat käden ulottuvilla olevat. Nainen keräsi hyvin koko puun alaosan siihen asti mihin ylettyi, mutta mies tuntui keräävään vähän sieltä sun täältä ja siirtyi sitten aina seuraavaan puuhun. Kehui vielä meille kuinka meilläkin tahti nopeutuu mitä enemmän tekee. Kyllähän sitä nyt keräisi vaikka kaikki puut yhdessä päivässä, jos jättää yli puolet keräämättä.


Tässä meidän tämän päivän saalis. Kerättiin tänään noihin tylsän näköisiin vanhoihin laatikoihin.



Ja tässä Jessen saalis puusta minkä mies oli kokonaan jo kerännyt.


Tänne yritetään ettiä vielä kahta helpx apuria meiän lisäksi keräämään, toivottavasti löytyisi mahollisimman pian. 

2 kommenttia:

  1. Mahdottoman hienoja noi uudet laatikot! :D
    -äiti

    VastaaPoista
  2. Voi että on aika eksoottista keräystä täältä kotoa katseltuna! Ja parta senkun kasvaa... kiva kun teillekin paistaa aurinko taas, ihan kuin laatikoissakin. mamma

    VastaaPoista

Matka