torstai 7. helmikuuta 2013

Eläimistöä


Tänään näin kamalimman hämähäkin mitä oon nähny ikinä! Siis muualla kun turvallisesti lasin takana jossain eläintarhassa tai vastaavassa. Se oli nyrkin kokonen tai jopa kämmenen jos miettii noi sen etujalat mukaan. Tuolla sisällä se vaan olla möllötti keittiön seinällä. Toi äiti vaan pyydysti sen rauhallisesti kipon ja paperin avulla ja vei ulos. Mä oisin ainakin vetäny pöntöstä alas. Ällöttää ajatella, että se kipittää nyt tossa ulkona jossain.


Toinen, ei niin pelottava eläin, mikä täällä asustaa on joku pieni lisko. Se asu tossa sivuoven rappusten alla mutta nyt en oikein tiä mihin se aikoo muuttaa kun me remontoidaan koko sen kodin ympäristö uusiks. Tänää näin sen viimeks etuoven lähistöllä.


Täällä asuu myös opossumeja. Ne hyppii öisin tuolla talon katolla. Aina heti kun tulee hämärää alkaa kuulua rapinaa ja pientä pauketta. Niitä ei olla vielä nähty kun ne elää pääasiassa yöllä ja aina kun on yritetty hiipiä kattomaan nin ne on jo kadonnu.

Kenguruitakaan ei olla vielä nähty mutta eilen päästiin maistamaan niitä, ruoaksi oli kengurunliha vartaita. Jesse ilmeisesti tykkäs niistä, mä söin suurimman osan kohteliaisuudesta ja annoin loput Jesselle. 

3 kommenttia:

  1. Tosi söpö lisko, mut toi hämähäkki on vähän liianpitkäjalkainen mun makuuni. Ei se pönttöön vetäminen taida auttaa, muutama varmaan odottelee jo lähistöllä sua! Toivotaan, että lisko löytää kivan uuden kodin. Miltä se kenguru maistu Jesse?

    VastaaPoista
  2. Piti oikein googlettaa ja katsoa minkänäköinen eläin on opossumi. Aika sievältä näytti. Paljon parempi kuin tuo lisko tai hämppis.
    Talviterveisin, äiti. :)

    VastaaPoista
  3. hyi että toi hämähäkki! nään ens yönä painajaisia! kiva tää sun blogi kun pääsee kurkkimaan teidän reissun etenemistä! mukavia hetkiä sinne! täällä sato tänään lunta ja oli huono keli että nauttikaa! ;D

    VastaaPoista

Matka