maanantai 11. helmikuuta 2013

Viikonloppu


Tehtiin lauantaina koko porukan kanssa retki uimaan, kun oli niin kuuma päivä. Myös näiden toisiks vanhin poika, joka ei siis asu täällä, tuli meidän mukaan (vanhin poika tuli sunnuntaina käymään, joten nähtiin sekin, yhteensä siis neljä lasta). Se paikka kuuluu myös Blue Mountains kansallispuistoon, mutta se oli noin 45 min ajomatkan päässä tästä. En oikein meinaa ymmärtää, että mistä joku kansallispuisto alkaa ja loppuu ja mistä seuraava taas alkaa. Täällä on niitä niin paljon.





Uimapaikka oli siis tommonen. Tuolla ei ollut oikeestaan minkään näköstä rantaa, että olisi päässyt kastautumaan pikku hiljaa ja se vesi oli tosi kylmää! Kaikki noi muut hullut hyppi alas tuolta kalliolta mutta mä kiltisti tein vaan pikku pulahduksen ja menin vahtimaan meiän tavaroita, koska jonkunhan oli niitäkin vahdittava. Muutenhan mäkin olisin ilman muuta mennyt hyppimään kalliolta! 





Kun kaikki oli uinut tarpeeksi syötiin eväät ja lähdettiin pienelle kävelylle tutkimaan kansallispuistoa. On kyllä niin upeen näköstä!  







1 kommentti:

  1. Sinua varmaan harmitti että just sinun piti vahtia niitä tavaroita. Olisit takuulla mieluummin hyppinyt kalliolta kylmään veteen, sehän on just ihan sinun suosikkihommaa! :)
    Äiti

    VastaaPoista

Matka