lauantai 16. helmikuuta 2013

Taas yksi viikko mennyt


Tää viikko on mennyt hujauksessa. Maanantai ja tiistai meillä oli vapaata töistä, koska satoi ja maa oli niin märkää niin ei voinut tehdä mitään. Sen takia tehtiin myös tänään töitä vaikka on lauantai, koska viikko olis muuten ollut tosi lyhyt. Ollaan saatu jo tosi paljon tehtyä, alkaa hahmottamaan, että minkä näköinen lopputuloksesta tulee.






Eilen illalla tehtiin ton äidin kanssa kolmistaan retki Bathurstiin, jonkun sen työkaverin veljen tilalle. Meille ei kerrottu, että miksi me sinne mentiin, se oli salaisuus. Perillä selvis, että haettiin koira. Me kyllä jo vähän aavisteltiinki sitä, koska oltiin kuultu kun ne puhu ton miehen kanssa siitä. Musta tuntuu, että ne ei aina tajua, että me ymmärretään kaikki mitä ne puhuu :) Täällä on tällä hetkellä toinenkin koira hoidossa, mutta ilmeisesti sekin saattaa jäädä tänne jos noi koirat tulee hyvin toimeen keskenään.






Se tila oli valtava, 160 hehtaaria. Siellä ei oikeestaan ollut vielä mitään, lehmiä ja joku asuntovaunu ja paljon karhunvatukka puskia, keräiltiin ja syötiin niitä. Se perhe aikoo rakentaa sinne talon jossain vaiheessa. 1800 luvulla siellä oli kaivettu kultaa ja löydettykin ja ne oli varmoja että siellä on vieläkin jossain, joten se mies aikoo ostaa metallinpaljastimen ja käydä sitä tilaa läpi sen kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka