maanantai 4. helmikuuta 2013

Kurrajong Heights


Eilen tultiin tänne Kurrajong Heightsiin. Täällä asuu tän pariskunnan lisäks niiden kaks lasta, 15 vuotias tyttö ja 19 vuotias poika.  Kaikki vaikuttaa tosi mukavilta. Tää talo on tosi hienolla paikalla, korkeella kukkulalla ihan Blue Mountains kansallispuiston vieressä. Hyvällä säällä tosta parvekkeelta näkee jopa 80 kilsan päähän eli Sydneyn keskustan. Ite talo on aika vanha ja vähä sekanen, mut ihan mukava.


 

 



Me asutaan tossa pihassa maailman pienimmässä ja söpöimmässä asuntovaunussa minkä oon ikinä nähny J Siinä on vaan pikku pöytä, pieni keittiö ja sänky, mut eipä sitä muuta tarviikkaan.


Käytiin eilen illalla pienellä kävelyllä kattomassa kansallispuistoa ja maisemia. Siinä sit kun käveltiin jo takaspäin huomattiin passionhedelmäpuu (perheen äiti huomas, eihän me ois mitään tajuttu J), joten kerättiin muutamat passionhedelmät iltapalaks mukaan. Suurin osa oli vielä raakoja, joten pitää mennä myöhemmin uudestaan kattomaan jos sais lisää.



Tänään alotettiin meiän työt täällä. Meiän on tarkotus on tehä tohon pihaan talon viereen sellanen tiiliskivipolku ettei siinä ois niin kurasta ja ettei tänne sisään tulis niin paljon likaa kenkien mukana. Tän verran saatiin tänää tehtyä ja huomenna jatketaan samaa hommaa. Aika rauhalliseen tahtiin saadaan tehä, tehtiin tänään jo enemmän mitä piti ja silti ei mennyt kun ehkä 3 tuntia. 






1 kommentti:

  1. Hurjan reippaan näkösesti nojaat tohon lapioon. Oot niin ahkera! Oon susta ylpee!! :)
    Rakkain terveisin, äiti.

    VastaaPoista

Matka