maanantai 18. helmikuuta 2013

Tropfest


Eilen oltiin Sydneyssä Tropfesteillä eli maailman suurimmilla lyhyt elokuva festareilla. Mentiin kylläkin vasta illalla kattomaan pelkät finaali pätkät, tapahtuma oli alkanut jo päivällä klo 11. Finaalit alko noin kahdeksalta illalla eli sit kun tuli pimeetä. En tiä miten siellä on päivällä nähnyt mitään siitä screeniltä kun on ollut valosaa. Finaaliin oli  päässyt yhteensä 16 pätkää. Melkein kaikki oli tosi hyviä, vaan muutama semmonen mistä en oikein tykänny.

Tää pätkä voitti We´ve all been there, oli mun mielestä hyvä, mutta ei paras, ajatus tässä oli ihana.  

Myös tää pätkä oli ihana Better than Sinatra, nähtiin toi mies kadulla tanssimassa sillon kun oltiin Sydneyssä, tää sijottu toiseksi. (Tuomarit oli jakaneet yhden ylimääräisen palkinnon 3000$ parhaalle persoonnallisuudelle ja tämä mies sai sen.)
Meiän lemppari oli kuitenkin tämä Let it rain.




Tuolla oli kuulemma noin 90 000 ihmistä eli ihan sikana! Se pidettiin Sydneyn keskustassa semmosessa isossa puistossa, ihan meiän tokan hostellin vieressä. Kaikilla ihmisillä oli mukana vilttejä, tyynyjä tai retkituoleja ja evästä tietenkin. Oli tosi kiva tapahtuma, ilmakin oli just sopivan lämmin eikä onneksi satanut vaikka luvattiin. Nii ja nähtii myös super paljon lepakoita, niitä vaan lenteli edestakasin siinä meiän yläpuolella. Luultiin ekana, että ne on lintuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka