perjantai 10. toukokuuta 2013

Cairns

Sattui kyllä tosi huono tuuri säiden suhteen, koko kolme päivää satoi melkein taukoamatta. Vietettiin siis paljon aikaa vaan hostellilla hengaillen. Onneksi hostelli oli tosi kiva, parhaita hostelleja missä oon ikinä ollut. Oltiin kahdeksen hengen huoneessa missä meillä oli oma keittiö ja kylppäri ja super mukavat huonekaverit (lukuun ottamatta yhtä ranskalaista tyttöä, joka ei puhunut sanaakaan). Ja tietty tänään kun oltiin lähdössä niin aurinko alkoi paistamaan eikä pilviäkään ollut enää kuin muutama. Niin meiän tuuria!

Hostellin oleskelualue
Hostellin uima-allas tänään kun aurinkokin vihdoin näyttäytyi


Cairns vaikutti kuitenkin kivalta paikalta. Paljon pienempi paikka mitä oletin vaikka en mitään isoa kaupunkia edes odottanut. Rannassa oli ihanan näkönen suolavesi uima-allas, siinä oli jopa pieni hiekkarantakin.





Allas olikin ainoa paikka rannassa missä sai uida, rannalla oli kylttejä ettei saa uida krokotiilien takia. Eikä siinä muutenkaan olisi ollut kovin helppoa uida ainakaan nyt, kun päivisin oli laskuvesi ja vesi alkoi vasta noin 100-150metrin päästä rannasta.

Merivesi karkuteillä 
Merivesi jo pikkuhiljaa palaamassa takaisin

Tänään tultiin siis uuteen helpx paikkaan Tullyyn, noin 150km Cairnsista alaspäin. Myös sateet tuli tänne meiän perässä.



1 kommentti:

  1. Kävitkö hyppimässä silleen kun Muumipeikko kun meri tuli takaisin? :)
    Tätä tärkeätä asiaa tiedustelee Äiti.

    VastaaPoista

Matka