sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Koti hedelmäpuiden keskellä


Asutaan tällä hetkellä tällaisen eläkeläispariskunnan luona. Talo oikeastaan on naisen omistama, miehen talo on vastapäätä kadun toisella puolella. Meidän lisäksi täällä on tällä hetkellä malesialainen pari mutta ne asuu miehen talossa. Mies itse ei taida kyllä omassa talossaan paljoa nykyään asua.

Naisen talo
Miehen talo

 Ensimmäistä kertaa meillä on Jessen kanssa ihan oikea makuuhuone ja vielä talon sisällä!



Talo on muutenkin siistein mitä ollaan tässä maassa vielä nähty. Sisällä ei ole muita eläimiä kuin lemmikkikoira eli ei siis tarvitse tuijottaa jalkoja aina kun kävelee ettei vaan astu kanankakkaan.




Tehdään töitä molempien puutarhoissa. Ollaan näiden kahden päivän aikana leikelty puita, kitketty rikkaruohoja ja keräilty pudonneita hedelmiä maasta. Työtahti ei ainakaan ole mitenkään rankka, mies käy koko ajan sanomassa että ”mä hikoon jo kun katon kun te rehkitte, pitäkääs nyt juomatauko”.


Jos iskee nälkä työn ohessa, voi istahtaa syömään tuoreita hedelmiä. Puutarhan puista ja köynnöksistä löytyy mangoa, avokadoa, appelsiinia, mandariinia, passion hedelmää, papaijaa, litsiä ja limeä. Olis ihana kun omistais suomessakin kokonaisen hedelmäkaupan pihassa.



2 kommenttia:

  1. Voi syökää nyt hedelmiä niin että maha paukkuu ja nauttikaa siististä omasta sisähuoneesta! Vieläkin kaihertaa noi teidän delfiinitreffit!!! Mamma

    VastaaPoista
  2. Muistelepas nyt Iina lapsuuttasi, olihan meilläkin vadelmapuska takapihalla. :D
    Äiti

    VastaaPoista

Matka