torstai 9. toukokuuta 2013

Kolme pitkää päivää autoilua


Loppumatka saaren jälkeen sujuikin sitten lähinnä autossa istuen. En tiä oliko kuskilla oikeasti kiire päästä Cairnsiin vai haluskohan se vaan päästä meistä eroon. Toisaalta olisi ollut kiva tulla hitaammin ja nähdä jotain matkan varrella mutta toisaalta en tiä olisko jaksettu enää paljon kauempaa.



Leiriydyttiin yhtenä yönä Platypus bushcamp nimisellä leirintäalueella keskellä sademetsää. Paikka oli tähän astisista leiripaikoista ehdoton ykkönen! Aivan ihana! Siellä on mahdollisuus nähdä vesinokkaeläimiä, mutta meillä kävi huono tuuri eikä nähty yhtään.


Telttapaikka maksoi 10 dollaria per henki, joten meidän kuski ei tietenkään suostunut sinne jäämään vaan jätti meidät sinne ja lähti itse etsimään tien vierestä jotain paikkaa missä nukkua. Mun mielestä se oli sen arvoinen, siellä kuitenkin oli vessat ja jopa suihkut, jotka tällä reissulla oli aika harvassa. Eikä ollu mitkään perussuihkut, vaan ihanat sademetsä suihkut. Niissä ei ollut takaseinää, joten oli kun ois ollu keskellä metsää suihkussa.



Toinen vaihtoehto yöpyä olisi ollut tämmöiset sademetsä majat.


Opittiin vielä matkanvarrella sellainenkin kätevä asia meidän tsekki kuskilta, että pelkät boxerit päällä voi mennä minne vaan, huoltoasemalle, uimaan tai vaikka isoon supermarkettiin. Kätevä neuvo jos reissaa rinkan kanssa, ei tarvitse turhaan pakata kaikenmaailman paitoja ja housuja, jotka vie tilaa ja tuo lisää painoa.
 


Tässä meidän koko reitti ja yöpymispaikat matkan varrella.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka