maanantai 25. maaliskuuta 2013

Matka jatkuu


Matkamme siis jatkui sunnuntai aamusta seuraavaan paikkaan, Lismoreen (D). Päästiin tsekkiläisen miehen kyydillä, joka löydettiin kimppakyyti sivustolta netistä. Meitä oli kyydissä yhteensä 6+kuski (2 tyttöä Hollannista, 1 Ranskasta ja 1 poika Saksasta) ja kulkuneuvona toimi tämmöinen asuntoauto. 



Alotettiin matka käymällä lyhyellä visiitillä taas Katoombassa (B) kattomassa Three sisters kallioita, kun kuski halusi käydä siellä eikä kaikki kyytiläisetkään ollut niitä nähnyt. Kannatti mennä! Nähtiin tosi hieno pelastus operaatio, kun poliisihelikopteri pelasti kaksi miestä. Olivat ilmeisesti (huhujen mukaan) olleet kiipeämässä alas tai ylös ja oliko tullut jotain ongelmaa sitten vai oliko liian vaikea kulkuista, en tiä. Molemmat näyttivät ehjiltä, kun niitä sieltä nostettiin eli ei mitään vakavaa ainakaan.


Siitä jatkettiinki sitten matkaa pitkälle yöhön asti, Dorrigon kansallispuistoon (C) missä yövyttiin. Nukuttiin rentouttavat ja pitkät 4 tunnin yöunet ja herättiin aamulla kuudelta jatkamaan matkaa. Pysähdyttiin katsomaan auringonnousua yhdelle näköala paikalle, oli tosi upeeta.




Pitkä matka, mutta oli huippu reissu. Oli hyvää seuraa, ihania maisemia eikä onneksi tarvinnut itse ajaa :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matka