perjantai 22. maaliskuuta 2013

Meidän työ täällä on tehty!





Pari ennen kuvaa. Lisää löytyy täältätäältä ja täältä.
Eli piha vihdoin meidän osalta valmis! Tällä viikolla on tehty pitkää päivää, noin 7 tuntia joka päivä, että saatiin kaikki tiilit paikoilleen. Oli kyllä ehdottomasti myös kivoin työvaihe, kun näki vihdoin lopputuloksen. Tänään saatiin pitää ansaittu vapaapäivä, onneks :) Mulla on pylly, reidet ja alaselkä aika hellänä, kun tuli oltua aika paljon kyykyssä.


Tästä siis alotettiin maanantain. Jesse ja maantiivistäjä kone. (Onkohan sille olemassa mitään fiksumpaa suomenkielistä sanaa? Ei olla keksitty) Ja sit eiku tiiliä latomaan! Alle laitettiin vielä tollasta hienoa hiekkaa, että saatiin maa ihan tasaseks ja kai ne tiilit muutenki asettu paremmin siihen ku kovalle soralle.



Minä lempipuuhassani, mittaan leikkauskulmia tiileihin. Enkä halua mitenkään kehuskella, mutta olin ylivoimasesti paras siinä hommassa! Tässä esimerkki, istuu täydellisesti.



Takaoven edusta ja siitä lähtevä takapihan polku.




Kun tiilit oli saatu paikoilleen, laitettiin päälle hienoa hiekkaa, joka lakastiin saumoihin, ettei tiilet pääse liikkumaan. (Sitä pitää tehdä pariin kertaan, että saumat täyttyy.)


Etupihan polku. Pienet tolpat polun vieressä on aurinko energialla toimivia lamppuja.Oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen, tuli hieno.



1 kommentti:

  1. No on kyllä hieno, tehän ootte ihan piha-ammattilaisia nyt! Ei kun uusia haasteita kohti vaan! Me vaan odotallaan kevättä vielä heti kun pakkasta -18 c yölläkin! Sorkkalan mamma.

    VastaaPoista

Matka