sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Töitä ja töitä


Laitan teille vähän työkuvia niin näätte mitä ollaan täällä mm. saatu aikaseksi. Näiden lisäks ollaa kitketty super paljon rikkaruohoja ja siivoiltu pihaa mutta niistä ei saa kovin kummosia kuvia.




Tossa ennen ja jälkeen kuvat (eri suunnista kuvattuna). Laitettiin tommonen vesiputki, että sadevesi ei jäis tohon tulevan kuistin eteen pyörimään. Sen lisäks otettiin nurmikko ja päälli kerros maata pois ja laitettiin tommosta kompostimultaa tai mitä lie tohon ja kivet ympärille. Ollaan tosi paljon muuallakin pihaa otettu nurmikko ja rikkaruohot pois ja laitettu tota samaa juttua, ku se kuulemma tukehduttaa rikkaruohot, niin pysyy piha siistimpänä.


Tosta ajotieltä otettiin kans nurmikko pois ja laitettiin noi sivulaudat, jonka jälkeen levitettiin sora siihen.




Muutamaan paikkaan ollaan tehty tommosia tiiliaskelmia ja ympärille samaa kompostimultaa. Sit myös takaoven eteen tehtiin pieni alue mihin laitettiin samaa soraa kun ajotielle, ei näy kuvassa kunnolla. Ja viimeinen, MUTTA ei vähäisin asia! Toi tiiliporras, johon mä ihan ite yksin laitoin ja sommittelin noi päällimmäiset tiilet, UPEA! 

Piha alkaa ollaa muuten jo valmis, huomenna vuokrataan semmonen maantiivistäjä kone, jolla käydään kaikki noi sora-alueet läpi ja sit vaan aletaan laittaa tiilejä paikoilleen. 



3 kommenttia:

  1. Hurjan hienoa työtä olette tehneet! Mekin ollaan suunniteltu piharemonttia, jo kaksi minuuttia. Ajattelin että tehtäisiin se kesällä 2014. Hmm, mikä sattuma, tehän olettekin silloin jo Suomessa! :)
    Rakkain terveisin, äiti

    VastaaPoista
  2. no voi harmi, myöhästyinkö? Juuri kans ajattelin et nyt tiedänkin ketkä voi laittaa mun pihan kuntoon kun noin hienoa työtä olette tehneet! toinen äiti ;)

    VastaaPoista
  3. Merja, niillä on pitkä kesä aikaa tehdä töitä. Kyllä ne kaksikin pihaa kuntoon saavat.

    Tuli mieleen että jos laittaisi vaikka etunimestä ekan kirjaimen tuohon perään niin tietäisi kumpi äiti on linjoilla. No joo, tajusin että sehän se kaiken selväksi tekisikin. :)

    Terveisin se ensimmäinen äiti. :D

    VastaaPoista

Matka