lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uimapaikkaa metsästämässä


Tänään oltiin ekaa kertaa Jessen kanssa ihan kaksin autolla reissussa. Saatiin auto lainaan ja lähettiin etsimään hyvää uimapaikkaa jostain sen joen varrelta missä oltiin kanotoimassa. Melkeen koko joen vierus oli täys aidattuja alueita, missä luki että yksityisalue, joten jouduttiin ajelee ihan hyvän matkaa ennen kun löyty sopiva paikka. (C)





Vesi oli tosi matalaa, syvimmillään noin lantioon asti joten joen yli pääsi jopa kävelemään. Ei mikään paras uimapaikka, mutta just sopiva rentoutumiseen ja raikastumiseen, oli ihanaa vaan köllötellä siellä vedessä.





Kun oltiin ”uitu” tarpeeksi, lähdettiin ajamaan takasin päin. Tultiin eri reittiä kun mitä oltiin menty ja se tie kulki Wollemin kansallispuiston läpi eikä ehkä ollu ihan tarkotettu meiän normaalille henkilöautolle. Oli aika kuoppasta ja mutkasta menoa paikoin mutta hyvin me sieltä päästiin kun vaan ajettiin varovasti. Mutta kannatti ajaa sitä kautta, maisemat oli meinaan huikeita! (D)





Alkaa jo pikkuhiljaa tottua tähän vääränpuoleiseen liikenteeseen, ei vaadi enää niin paljo miettimistä, että mihin päin pitää katsoa ja kummalle puolella tietä pitää mennä kääntyessä. (C ja D tuolla tekstissä on siis noi kartan kohdat) 

1 kommentti:

  1. Heti mina taalla stalkkaamassa :) Kuullostaa ihanalta ja maisemat on todistetusti ihanat, nauti Australiasta ja kerro terkut koko maalle! Mika on teian seuraava maaranpaa? Rina

    VastaaPoista

Matka