sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Päiväretki kanotoimaan


Aurinkoiset säät täällä jatkuu, joten ei haluttu viettää vapaapäivää vaan kotosalla eli lähdettiin läheiselle joelle uimaan ja kanotoimaan. (Jessen mielestä kanotointi ei ole sana, mun mielestä se on oikeen sopiva ja kuvaava sana ja näköjään netti on samaa mieltä) Paikka oli aivan ihana! Tonne rannalle pääsi vaan joko uimalla tai kanootilla tai jollain vastaavalla.


Me mentiin kanootilla. En oo ikinä ennen kanotoinut, se oli tosi hauskaa mut aika rankkaa, varsinkin vastavirtaan. Se melominenkin oli alkuun hieman hankalaa, ennen kuin tajusi sen rytmin. Enkä kyllä sitä oikeen vielä kunnolla oppinut, joka toinen kerta mun airo ei osunut edes veteen. Muutenkaan se mun melonta ei ollut niin tärkeää, kanootti näytti liikkuvan aivan hyvin vaikka en edes melonut! Takaa vaan kuulu sillon jotain epämääräistä valitusta, joten heiluttelin sit sitä airoa ainakin silloin tällöin. :)  Alkuun mua myös vähän pelotti, että se kaatuu mutta pysyttiin onneksi pystyssä. Halusin kuitenkin varmuudeksi pelastusliivit päälle. 






Oli mukava päiväretki ja oli kiva päästä kokeilemaan jotain uutta. Yritetään mennä vielä toisenkin kerran ennen kuin me lähdetään täältä. Toivottavasti ehditään ja säät on hyvät.


1 kommentti:

  1. Voi kun ihanat retket taas teillä viikonloppuna! Ootte niin paljon jo nähny ja kokenu lyhyessä ajassa. M

    VastaaPoista

Matka